Trossen firar FN-dagen

Ikväll har vi firat att det är FN-dagen i veckan. Scouterna fick ta med sig varsin frukt, från när eller fjärran, och sedan isa på en jordglob var frukten kom ifrån och eventuellt något med om den. Frukterna kom från många olika världsdelar och länder. Några från Europa, några från Asien och en del från Amerika. Ananas, pomelo, banan, äpple, och granatäpple var några av de frukter vi fick höra om, och prova, ikväll.

All frukt skars sedan upp och lades i skålar så att alla fick smaka på de olika frukterna samtidigt som vi pratade lite om FN och vad de gör.

Våra förstaåringar passade också på att prova ut scoutskjortor.

Det här inlägget postades i Ingarö, Trossen och märktes , , av Christoffer Lindquist. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *