SPLINT En kår – Ledarkickoff 2015

kickoff

I helgen träffades kårens ledare och utmanare på Sparreholm/Gilwell och planerade hur kåren skall bli ännu bättre och jobba mot samma mål för att göra våra ungdomar ännu bättre rustade för att möta livet. Många gemensamma beslut togs och flera nya arbetsgrupper har skapats. Efter att ha varit med så känner man sig superladdad och peppad. Vi har en enormt stor kompetens inom ledarteamet i kåren vilket gynnar alla scouter på avdelningsmöten men som även skapar förutsättningar för en bra scoutkår och bra gemensamma aktiviteter såsom St Georg, bromöten och sommarläger.

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Kåren, Ålstäket, Ingarö av evabenesch. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “SPLINT En kår – Ledarkickoff 2015

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *