Oppevält

Idag har alla scouterna fått möjlighet att själva välta runt, kapsejsa, med en optimist. En spännand eutmaning som alla klarade galant. Christian visade först hur det skulle gå till och sedan tog scouterna över. Mats stod på bryggan och gav tips och goda råd.

Scouterna står nyfiket och tittar och lyssnar .

Så här gör man när man kapsejsar med en optimist.

Christian visar…

Allt eftersom scouterna var klara med optimisten gick de bort till Kolströms ängar där Magnus och Stoffe väntade med en härlig brasa, varm saft och lite skorpor. Här lektes det i skogen och en del satt helt enkelt och njöt av värmen från brasan.

Brasa och fika är sååååå mysigt. :-)

Tiden går så fort när man har kul och snart var det dags att gå tillbaka till stranden igen och alla väntande föräldrar.

Vi ses igen om en vecka.

Det här inlägget postades i Ingarö, Trossen av Christoffer Lindquist. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *