Hyr scoutlokalen i Ålstäket

Under hösten 2018 är inte scoutstugan tillgänglig för bokningar och därför visas för närvarande inte bokningskalendern på den här sidan. Ledare i kåren bokar som vanligt stugan via ”Nattis” (se kontaktuppgifter nedan).

–––

Vi hyr ut stugan till andra scoutgrupper och scoutaktiviteter samt till aktiva ledare och funktionärer inom kåren. Externa fester säger vi nej till.

Priser

Fre em – sön (15.00) 120 kr/deltagande scout, per dag 55 kr/deltagande scout. Ledare räknas ej in. Möjlighet att även boka kanoter, optimister eller Avanti för segling på Grisslingefjärden. Vuxen grupper inom scoutrörelsen. 400 kr/dag oavsett antal deltagare.

Bilder på stugan kan du hitta på Facebook

Boka

Kontakta kårens stugbokars ”Nattis” på stugan@varmdoscout.nu om du är intresserad att hyra scoutlokalen, du kan även nå henne på 073-969 83 28.