Välkommen till kårens kick-off 2017/18

Med ett härligt kårläger i ryggen kallar styrelsen i Värmdö Sjöscoutkår alla som ska vara ledare under 2017/18 till kick-off i scoutstugan i Ålstäket lördagen den 26 augusti kl. 9. Det obligatoriska programmet kommer att pågå till ca 14 med avslutande lunch.

Efter det följer en eftermiddag fokuserad på erfarenhetsutbyte mellan avdelningarna och på att bygga kunskap om det praktiska kring att ha verksamhet i Värmdö sjöscoutkår och scoutstugan. Vi bjuder också in till samvaro med matlagning kvällen innan för de som vill och kan. Möjlighet finns att övernatta i scoutstugan.

Se mer om programmet och anmäl dig genom att klicka på länken nedan.

Missa inte detta viktiga tillfälle att lära dig mer om scouting á la Värmdö, om kåren och få möjlighet att träffa alla ledarkollegor.

Lev väl – lev som en scout!

Väl mött!

Värmdö sjöscoutkår

Har du frågor eller funderingar?
Kontakta Peter Lindroos
Avdelningsledare på Sjöfåglarna.