Kårstämma 2019

Boka in kårens årsstämma i era kalendrar redan nu. Vi ses söndagen den 10 mars kl 15:00 i scoutstugan i Ålstäket.

Höstkick-off 2018/19 Värmdö sjöscoutkår

Hej, Styrelsen i Värmdö Sjöscoutkår kallar alla som ska vara ledare under 2018/19 till kick-off i scoutstugan i Ålstäket lördagen den 25 augusti kl. 9. Det obligatoriska programmet kommer att pågå till ca 14 inklusive lunch. Anmäl dig här: https://simplesignup.se/private_event/136536/3a416004a0 Läs mer »

Jamboree-deltagare från Värmdö

Nu har 9 scouter från kåren antagits som deltagare på WSJ19 i West Virginia, USA. Det är 5 scouter från Råbänderna och 4 scouter från Skeppet som ska åka. Vi säger grattis till dem och önskar dem lycka till med Läs mer »

Anmälan till World scout Jamboree 2019 USA har öppnat!

Att åka på världsscoutjamboree är en upplevelse som du tar med dig hela livet. Som deltagare ingår du i en avdelning med 36 scouter och 4 ledare. Du och din avdelning reser, bor och deltar i programmet tillsammans. Under era Läs mer »

Skärpta säkerhetsregler för Stormkök

För en vecka sedan hände det en olycka i en skolklass i Nacka där en av kårens scouter går, då de var på hajk och skulle laga mat på stormkök. En flicka blev allvarligt brännskadad och ligger nu en vecka Läs mer »

Välkommen till kårens kick-off 2017/18

Med ett härligt kårläger i ryggen kallar styrelsen i Värmdö Sjöscoutkår alla som ska vara ledare under 2017/18 till kick-off i scoutstugan i Ålstäket lördagen den 26 augusti kl. 9. Det obligatoriska programmet kommer att pågå till ca 14 med Läs mer »

Kårstämma 2017

På kårstämman valdes ny styrelse enl nedan: Kårordförande – Carina Öhlin Vice Kårordförande – Malin Serner Styrelseledamöter – David Holgersson, Niklas Hugdahl & Marie Wickström Styrelsesuppleanter – Elin Rotter & Peter Lindroos Till revisor valdes avgående kassör Peter Stenberg och Läs mer »

Kallelse till kårstämma 2017

Kallelse till ordinarie kårstämma Värmdö Sjöscoutkår 2017 Söndag 12 mars kl. 15 – 17 i Ålstäket. Alla medlemmar i kåren är välkomna att delta på stämman.

Sportlovsbio

Välkomna att förgylla sportlovet med en film tillsammans med andra scouter i kåren onsdagen 1 Mars i scoutstugan i Ålstäket. Kl 16-18 Spårare och Upptäckare Kl 18:30- ? Äventyrare, Utmanare och Ledare Ta med egen dricka, vi bjuder på popcorn Läs mer »

Kallelse till kårstämma

Hej alla medlemmar! Värmdö Sjöscoutkår kallar till ordinarie kårstämma Söndag 13e mars 16-19 i matsalen i Viks skola. Det är den stora byggnaden närmast Skärgårdsvägen/274, tvärs över parkeringen från Grantomtahallen. Bifogat finner ni kallelsen, en proposition från styrelsen gällande den Läs mer »