tor
mån
24th World Scout Jamboree 2019 – United States, Canada, and Mexico @ The Summit
Jul 1 – Aug 15 heldag

Jamboreen är öppen för alla som fyllt 14 år dagen då Jamboreen börjar men ännu inte fyllt 18 år. Anmälan kommer att öppna under hösten 2017.

The 24th World Scout Jamboree will be held at the Summit Bechtel Family National Scout Reserve in West Virginia during the summer of 2019. The hosting duties will be split between the United States, Canada, and Mexico.

The theme is ”Unlock a New World”.

Här finns information om The Summit.

mån
European jamboree @ Gdansk
Jul 27 – Aug 6 heldag
A new inspiring Scout and Guide adventure awaits you in the summer of 2020. After the last Eurojam in 2005 in the United Kingdom,THE EUROPEAN JAMBOREE returns to gather young people from all over Europe in GDANSK, POLAND to celebrate Scout and Guide values, strengthen our international community and provide young people in Europe with the opportunity to meet and learn from each other.

Enligt uppgift skulle det kunna vara möjligt att ta en färja från Nynäshamn, och sedan åka buss 5 km till lägerområdet.

Lite info här: https://www.ej2020.org/