Hösthajk i Skeviksgrottan 18-19 okt

Vindarnaselfie

En varm oktobermorgon träffades ett gäng glada scouter från Vindarna vid Munkmoraskolan för att vandra Värmdöleden till Skeviksgrotta. Vi gick genom en trollskog  som kryllade av trattkantareller. Väl framme vid Skeviksgrottan reste vi tält, byggde toalett (lite komfort vill man ju ändå ha), högg ved, gjorde upp eld, lagade mat och åt gott – ända till kvällen. Efter en lång och mysig dag var det skönt att krypa ner i sin sovsäck i det uppvärmda tältet. Nalle Puh vaggade alla trötta scouter till sömns och regnet smattrade på tältduken ända till morgonen. Efter frukost hann vi med lite hantverk innan det var dags att ge sig av tillbaka hem.

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Ålstäket, Hajk, Vindarna av evabenesch. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *