Leda scouting HT17

Leda-scouting-bild-e1446712267556-428x286

Nu så har anmälan till Leda scouting som är den grundutbildning ALLA scoutledare SKALL gå öppen. Det är en inspirerande kurs som tar upp scoutings värdegrund, varför är vi scouter, hur är man som scoutledare och hur arbetar vi med olika målspår. Man får mycket inspiration till kommande möten! Kursen går torsdag kväll 16/11 kl. 1800 – 2100 och lördag 18/11 kl. 0900 – 1700.

Kursen är öppen för alla kårer men vi på Värmdö har förtur så skynda er och gå in och anmäl er. Maxantal är 24 deltagare så det är viktigt att anmäla sig snabbt, först till kvarn… Ni ser länken nedan. Kåren betalar kursavgiften för de som fullföljer kursen. Faktureringsadress som ni skall ange i anmälan är  Värmdö Sjöscoutkår, c/o David Holgersson, Älggårdsvägen 22E, 139 36 Värmdö

Ni som inte gått den tidigare, ta chansen till 2 roliga och inspirerande dagar!

Tala gärna med era ledarkollegor så alla får denna informationen och detta mail om någon ännu inte är upplagd på ledarmailslingan.

Lev Väl – Lev som en scout!

Kristin
KUL (kårutbildningsledare)